Kako do projekta

1. Sastanak sa klijentima

Mi volimo da se sastanemo sa svim našim klijentima, kako bi smo čuli Vaše želje, ekonomska očekivanja i razmotrili tehničke mogućnosti realizacije projekta.

2. Brainstorming i konsultacija sa dizajnerima

Kreativni sastanci nam daju mogućnost da dizajniramo osvetljenje koje pleni svojom originalnošću, energijom i lepotom i pritom nam garantuje da će biti zabavno i zanimljivo.

Mi volimo da klijentima pružimo udobnost u našem salonu, gde ćete zajedno sa našim stručnim timom i dizajnerima, osmisliti osvetljenje po Vašoj meri.

3. Proizvodnja

Svi ukrasi se proizvode ručno u našim radionicama u Francuskoj, od specijalnih aluminijumskih konstrukcija do kompleksnih kablova.

4. Isporuka

Svaki projekat se dostavlja do mesta instalacije, u pakovanju koje je prilagođeno ponovnoj upotrebi.

5. Postavljanje instalacija - ukrasa

Profesionalni tim obavlja poslove instalacije rasvete po dizajnu koji ste odobrili. Instalacija se vrši danju ili noću u zavisnosti od uslova koje urbana sredina dozvoljava.

6. Momenat osvetljenja

This is when teh magic happens!

Poseban momenat koji na Vaš zahtev može biti organizovan u određeno vreme, kako bi se stvorio osećaj iznenađenja, entuzijazma i zajedničkog iskustva.

7. Tehnička podrška

Telefonska podrška dostupna 24/7, u cilju da odgovorimo na sva Vaša pitanja.

8. Demontaža rasvete

Profesionalni tim obavlja poslove demontaže, uklanja instalacije, na Vaš zahtev, u unapred dogovorenom vremenskom periodu.